top of page

Het kolfconsult

Een kolf kopen is maatwerk. Want alle borsten hebben een andere vorm, een andere tepel maar reageren ook anders. Daarom raden we altijd aan om eerst een kolf te komen passen tijdens een kolfconsult. Deze kolfconsulten worden begeleid door één van onze lactatiekundige of vroedvrouwen gespecialiseerd in dit onderwerp. Zo ga je naar huis met een goed gevoel en met de juiste kolf, aangepast aan jouw borsten en jouw situatie. Want voor de zoektocht van start gaat, neemt de lactatiekundige samen met jou de verschillende redenen door om te beginnen kolven: je start opnieuw met werken, je wil graag een voorraad opbouwen, of misschien nog een andere reden? Daarna kan je enkele kolven passen en uittesten. 

Een kolfconsult duurt 1 uur en kost €55. Koop je een kolf aan binnen 1 week na het kolfconsult, krijg je 5% korting op je kolf. Een groot deel van de kolven hebben we op voorraad maar er zijn ook kolven die we moeten bestellen. Deze krijg je dan achteraf thuis geleverd.

Waar kan je een kolfconsult boeken?

Ons team van kolf-ambasadeurs bestaat uit top vroedvrouwen en lactatiekundige. Ze staan klaar om jou te begeleiden in jouw kolf- en borstvoedingsavontuur.

bottom of page