top of page
heimat - lief leven-114.jpg

Over Ons

Hi, ik ben Annika. Mama van Freek, Isolde, Nienke, Mirthe en Huug, verliefd en getrouwd met Pieter. 

Ooit twijfelde ik om voor vroedvrouw te studeren maar een fijn babysitgezin met een ieniemienie baby'tje duwde me in de goede richting. En dat bleek een goede match! 

Ik mocht dan ook in 2012 starten in het UZ Leuven als vroedvrouw. Eerst op de raadpleging, daarna op de materniteit. In die jaren dat ik daar werkte gebeurde er heel wat. Ik startte als zelfstandige vroedvrouw in bijberoep, studeerde vcor lactatiekundige en kreeg ondertussen ook nog 4 baby'tjes. 4 babytjes waar ik altijd met veel liefde borstvoeding aan gegeven heb maar ook met veel liefde voor afgekolfd heb tijdens uitstapjes, date nights en vooral tijdens het werk. 

Daar is dan ook het zaadje gepland voor mijn interesse in kolven en het hierin ondersteunen van moeders. In 2019 ging ik dan ook een samenwerking aan met een grote kinderwinkel en deed ik hier enkele jaren met veel liefde en hopelijk ook met veel expertise de kolfconsulten. Maar het kriebelde om meer te kunnen doen, ik wou zelf kunnen beslissen welke kolven ik aanbood en welke niet. Eerst gewoon onder naam van de vroedvrouwenpraktijk Lief Leven, (waar ik trouwens nog steeds met veel liefde gezinnen bijsta tijdens de zwangerschap en kraamperiode) maar nu dus ook onder een meer uitgebreid concept:

Milkflow

Wist je dat

bottom of page